Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Theorie Kindertaalcoach

Het Hanen ouderprogramma is evidence based, dat betekent dat uit wetenschappelijk onderzoek wereldwijd en in Nederland is gebleken dat indien ouders het Hanen ouderprogramma volgen dit een positief effect heeft op de interactie tussen ouder en kind. Het Hanen ouderprogramma “praten doe je met zijn tweeën” is bewezen effectief.

http://www.hanen.org/Home

Het Hanencentrum is gevestigd in Toronto, Canada. Zij ontwikkelen verschillende ouderprogramma’s en leiden logopedisten op. Daarnaast ontwikkelt het Hanencentrum leermaterialen en voeren zij veel effectiviteitonderzoeken uit. In 1996 hebben zij de eerste logopedisten in Nederland opgeleid tot Hanen-therapeut.

Gedurende het programma maken we gebruik van het boek: 
Dit boek is online verkrijgbaar en kost ca. 41, - euro.

 

Contact

Sophia Wilkens-Faber
Tel 06 441 934 22
Email info@kindertaalcoach.nl

Social

Instagram
Facebook