Over Sophia 

Het gezicht achter Kinder Taalcoach

Ik ben Sophia Wilkens-Faber en ben logopedist en Neurolinguïst gespecialiseerd in taalontwikkelingsstoornissen. Ik werk al jarenlang met jonge kinderen en hun ouders en ben sinds 2013 verbonden aan de hogeschool bij de opleiding Logopedie waar ik aankomende logopedisten opleid tot logopedist.

Ik wil graag ouders ondersteunen bij de taalontwikkeling van hun kind en dit doe ik door het Hanen ouderprogramma aan te bieden. Sinds 2002 ben ik hanen gecertificeerd en ik weet dat dit programma zeer effectief is bij kinderen met taalproblemen. Ouders worden gecoacht om de taalontwikkeling van hun kind te stimuleren. Door ouders te ondersteunen en coachen vergroot je kansen bij kinderen om taal te gebruiken waar ze dit voorheen niet of minder deden.

Ik heb een enorme passie voor mijn vak en kijk er naar uit om u en uw kind te helpen bij het stimuleren van de taalontwikkeling.

Samenwerkingspartner

Binnen Kindertaalcoach werk ik samen met:

Over Renée Kwakkel

Renee Kwakkel is Hanen gecertificeerd logopedist en heeft ruime ervaring met het geven van het Hanen ouderprogramma vanuit haar praktijk Logos trainingen in Amsterdam IJburg. Vanuit kindertaalcoach en Logos trainingen is een samenwerking waarbij we elkaar ondersteunen in het geven van het Hanen ouderprogramma.

Meer informatie is te vinden op: www.logostrainingen.nl 

Nuttige Links:

Meer locaties waar het Hanen ouderprogramma wordt gegeven:

Jente Timmer is Hanen gecertificeerd logopedist en heeft een logopediepraktijk in Amsterdam Buitenveldert, geeft Hanen ouderprogramma in Hilversum en omstreken:  www.meertaalpraktijk.nl 

Renee Kwakkel geeft het Hanen ouderprogramma in Amsterdam:  www.logostrainingen.nl 

Elders in de wereld: www.hanen.org 

Kindertaalcoach is aangesloten bij: 

Contact

Sophia Wilkens-Faber
Tel 06 441 934 22
Email info@kindertaalcoach.nl

Social

Instagram
Facebook