Wat zeggen ouders?

“Wij vonden het ontzettend fijn om als ouder van een kind met een taalachterstand, herkenning te voelen bij de andere ouders in de groep. Ook de huisbezoeken waren erg fijn, het was interessant om onszelf terug te zien op de filmpjes die werden gemaakt. Ook hebben we veel goede gesprekken gevoerd met Sophia, die altijd vol geduld al onze vragen beantwoordde en een luisterend oor bood. 

''De cursus zelf was een openbaring voor ons: door hele simpele dingen anders te doen in de communicatie met onze zoon, kwamen we opeens heel veel stapjes verder. We  dachten van tevoren dat we allemaal moeilijke oefeningen met hem moesten gaan doen, maar het waren hele vanzelfsprekende manieren om anders met je kind te praten en te luisteren. Zo hebben wij op een fijne en natuurlijke manier geleerd wat je juist niet en juist wel moet doen in de communicatie met je kind.''

''Wat erg fijn is aan Hanen is de positieve benadering, er wordt vooral gekeken naar wat je goed doet en dat geeft je het zelfvertrouwen om het goed te blijven doen. We raden iedere ouder met een kind met een taalachterstand aan een Hanen cursus te doen!”

“Hoe waardevol is het om niet je kind naar logopedie te 'sturen', maar zelf de tools in handen te krijgen om taal te stimuleren bij je kind? Ik zou iedere ouder die twijfelt over de taalontwikkeling van zijn kind het Hanenprogramma adviseren. Nuance verschillen in de communicatie met onze zoon met groots effect. Een deskundige die met je meekijkt en je door positieve benadering stimuleert uit te bouwen wat goed gaat, zoals we dat ook bij onze kinderen willen doen. Er wordt inmiddels volop gebabbeld door onze kleine grote vriend! :-) Bedankt voor de inzichten die jullie ons door middel van het Hanenprogramma hebben gegeven.”

Contact

Sophia Wilkens-Faber
Tel 06 441 934 22
Email info@kindertaalcoach.nl

Social

Instagram
Facebook